Медикаментів та інших товарів у місті залишається дуже мало / Фото: bbc.com

Про це повідомив журналістам заступник офіційного представника генерального секретаря організації Фархан Хак, передає ТАСС.

Він зазначив, що гуманітарним співробітникам досі не вдалося потрапити в східні райони Алеппо, в яких проживають близько 275 тисяч чоловік.

"Запаси продовольства ООН вичерпалися, тоді як медикаментів та інших товарів у місті залишається дуже мало. ООН не може доставити допомогу в східну частину міста з липня", - сказав Хак.

Відео дня

Читайте такожВ результаті авіаударів по Алеппо загинули понад 20 осіб, постраждала насосна станція – ЗМІ

За його словами, ООН серйозно стурбована активізацією бойових дій в Алеппо, в тому числі "повідомленнями про інтенсивні бомбардування і невибіркові обстріли", які надходять звідти.

Нагадаємо, за останні 72 години в результаті ударів ВПС сирійського режиму і ВКС РФ по підконтрольним опозиції районам Алеппо загинули 106 і поранення отримали 190 осіб.

Як повідомив агентству представник місцевих сил цивільної оборони, авіація режиму Башара Асада продовжує скидати на східну частину Алеппо касетні, вакуумні і бочкові бомби. На сході Алеппо в стані облоги з четвертого вересня проживає близько 300 тисяч чоловік.