Поліція поки не повідомляє, розцінює те, що сталося, як теракт / Фото twitter.com/PrisonPlanet

Невідомий відкрив стрілянину у французькому ліцеї Алексіса де Токвіля в місті Грасс на півдні країни. Точної інформації про загальну кількість потерпілих поки немає, передає Російська служба Бі-бі-сі.

За даними ЗМІ, 17-річний учень ліцею в Грассі (департаменту Альп-Марітім), озброєний двома пістолетами і рушницею, проник в будівлю навчального закладу і відкрив вогонь.

Читайте такожДві людини загинули під час стрілянини в кафе у Швейцарії

Відео дня

Імовірно він хотів застрелити директора ліцею. За даними газети Figaro, останній отримав поранення, але вижив. Підозрюваний затриманий. Повідомляється, що в нього міг бути спільник. Зараз його шукають.

Видання Nice Matin повідомляє, що в Грасс вилетів міністр внутрішніх справ Бернар Казнєв. В "Твіттері" міністерства освіти Франції йдеться, що міністр Наджат Белькасем теж вирушила на місце події

Поліція поки не повідомляє, чи розцінює інцидент як теракт.

Як повідомляв УНІАН, раніше 15 березня у паризькому офісі МВФ вибухнув надісланий поштою пакет. В результаті постраждала одна людина. Той інцидент влада розцінила як теракт. Відповідальність за скоєне взяло на себе грецьке радикальне угрупування.