Майкл Флінн / REUTERS

Колишній радник з національної безпеки президента США Майкл Флінн вирішив не передавати документи комітету сенату, який розслідує ймовірне втручання Росії у президентські вибори в США. Про це повідомляє Русская служба ВВС.

Повідомляється, що Майкл Флінн планує офіційно скористатися П'ятою поправкою, що дозволяє не свідчити проти себе.

Читайте такожФлінн проігнорував повістку в Конгрес

Відео дня

Комітет з розвідки сенату США веде розслідування про можливі зв'язки команди президента США Дональда Трампа з російською владою. Неподання документів після отримання повістки може бути визнано неповагою до конгресу, що, в свою чергу, загрожує штрафом або позбавленням волі.

Як повідомляв УНІАН, комітет з розвідки Сенату США вимагає від помічників президента Дональда Трампа, які працювали з ним під час передвиборної кампанії, надати дані про роботу до і після президентських виборів, які пройшли в листопаді 2016 року.

Відповідні повідомлення були направлені колишньому голові передвиборного штабу Полу Манафорту, екс-помічникам Трампа Картеру Пейджу і Роджеру Стоуну, а також колишньому помічнику американського президента з національної безпеки, генерал-лейтенанту у відставці Майклу Флінну.