Дональд Трамп / REUTERS

Федеральне бюро розслідувань США (ФБР) має намір до початку листопада надати Конгресу документи, які мають відношення до досьє, присвяченого зв'язкам глави Білого дому Дональда Трампа з Росією. Про це повідомив на прес-конференції в четвер, 26 жовтня, спікер Палати представників Конгресу США Пол Райан, як повідомляє DW.

"ФБР зв'язалася з нами вчора ввечері. Воно повідомило нас, що виконає наш запит і надасть запитані Конгресом документи до наступного тижня. Ми сподіваємося, що ФБР виконає свою обіцянку", - сказав Райан.

Читайте такожТрамп звинуватив Клінтон у тому, що вона віддала Росії 20% американського урану: у США почали розслідування

Відео дня

Раніше газета The Washington Post писала, що виборчий штаб колишнього кандидата в президенти США Хілларі Клінтон та Національний комітет Демократичної партії (DNC) фінансували складання компрометуючого досьє на Дональда Трампа - суперника Клінтон на виборах.

35-сторінкове досьє, підготовлене колишнім співробітником британської спецслужби MI6 Крістофером Стілом, який раніше працював в Росії, стало центральним пунктом розслідування Конгресом США втручання Москви в американські вибори. У ньому міститься компрометуюча Трампа інформація особистого, політичного та фінансового характеру, частково нічим не підтверджена. Сам президент США назвав досьє фальшивкою.