Зераїлу Діжону Рів’єрі  був 21 рік / Instagram Indian Red Boy

Американського темношкірого репера вбили, коли він проводив пряму трансляцію в Instagram.

Про це пише The Atlanta Journal Constitution.

Зераїлу Діжону Рів’єрі (Indian Red Boy) був 21 рік. Хлопець сидів у своїй машині та спілкувався з другом через інтернет, коли невідомий нападник підійшов до вікна з водійського боку і кілька разів відкрив вогонь. У поліції припускають, що Рів’єра був "випадковою мішенню", оскільки в той час в районі розгорілась стрілянина. Водночас вони не виключають, що репер був членом банди.

Нападник з місця злочину втік.

Читайте такожПроїхав 500 тисяч кілометрів: китаєць знайшов сина, якого викрали у 1997 роціХолоднокровне вбивство потрапило на відео. Численні підписники підтвердили, що встигли побачити шокуючі кадри, відтоді з мережі намагаються видалити вкрай насильницький ролик.

Користувачі соцмережі заявили, що почули не менш як 12 вистрілів з близької відстані, а сам репер з останніх сил намагався заговорити.

Влада припустила, що причиною стрілянини могла стати інформація, що репер начебто проявив неповагу чи, за іншими даними, осквернив пам'ятник Ніпсі Хасслі (Nipsey Hussle) – іншого репера з Лос-Анджелеса, застреленого у березні 2019 року.

На кадрах з камер відеоспостереження поряд з Рів’єрою помітили впливову у мережі людину з прізвиськом Капоне. За кілька годин після загибелі Indian Red Boy чоловік опублікував в Instagram допис, у якому вшанував пам’ять знайомого.

Вас також можуть зацікавити новини