Байден використовує апарат штучної вентиляції легень під час сну (відео)

Сліди використання цього пристрою побачили на обличчя американського лідера.

Президент США Джо Байден використовує апарат CPAP. Зі слідами використання цього медичного приладу лідер з'явився на публіці у середу, 28 червня.

Як повідомляє Fox News, використання цього пристроя може бути пов'язане з діагнозом президента. Заступник прес-секретаря Білого дому Ендрю Бейтс заявив у коментарі виданню, що у Байдена апное уві сні - тимчасове припинення дихальних рухів.

"З 2008 року президент оприлюднив свою історію апное сну в ретельних медичних звітах. Минулої ночі він використовував апарат CPAP, що є звичайним для людей з таким діагнозом", - сказав Бейтс.

Апарат CPAP - це неінвазивний дихальний пристрій, який використовується в основному під час сну і призначений для допомоги пацієнтам, які дихають самостійно, але потребують респіраторної допомоги.

Хвороби Джо Байдена 

80-річного Джо Байдена щорічно його оглядають лікарі. За їхніми висновками, американський лідер "придатний для успішного виконання обов’язків.

У 2021 році стало відомо, що Байдену видалили "потенційно передракове утворення" - доброякісний поліп розміром 3 мм, який відправили на тестування і ідентифікували як тубулярну аденому.

А рік перед цим в американського лідера лікарі діагностували дві тріщини в кістці правої ноги після того, як він підвернув ногу, граючи з собакою.

У лютому президент США Джо Байден переніс операцію з видалення ракової пухлини на шкірі грудей. Утворення виявили та прибрали під час щорічного медичного огляду американського лідера.

Вас також можуть зацікавити новини: