Білорусь заявила про напад на прикордонників

Його скоїв водій великовантажного автомобіля із застосуванням вибухівки.

Міністерство оборони Білорусі заявило про напад на прикордонників. Його здійснив нібито водій великовантажного автомобіля.

Як повідомляє прес-служба Міноборони країни, інцидент стався вчора ввечері на ділянці автодороги М-5. Водій великовантажного автомобіля нібито здійснив спробу нападу із застосуванням вибухового пристрою на групу військовослужбовців, які беруть участь у посиленні ділянок кордону.

"Після нападу водій спробував втекти. Діями, здійсненими військовослужбовцями, автомобіль було блоковано, а 51-річного водія затримано та передано співробітникам правоохоронних органів. Ніхто із військовослужбовців не постраждав. У діях водія вбачаються ознаки екстремізму", - йдеться у повідомленні.

Тролінг білоруських прикордонників

Інколи у ЗМІ з'являються повідомлення про загрозу повторного вторгнення в Україну з боку Білорусі. Хоч спецслужби цю інформацію не підтверджують, українські прикордонники лагідно нагадують білоруським колегам, що їх чекає на чужій землі. Раніше воїни ДПСУ показували білорусам загрозливі і непристойні жести, а також нібито вкрали один зі знаків.

Потім державний телеканал Білорусі навіть зняв сюжет про роботу вразливих прикордонників на кордоні з Житомирською областю, які поскаржилися, що українські колеги повісили в лісі манекен у формі солдата РФ і назвали його Валєра. Згодом співробітники Держприкордонслужби України потролили білоруських колег сигналом повітряної тривоги.

Вас також можуть зацікавити новини: