Українські військові щодня "лякають" тривогою білоруських прикордонників / фото REUTERS

Прикордонники Білорусі знову поскаржилися на українських колег. Представники Державної прикордонної служби України кошмарять вразливих білоруських вартових кордону сигналом повітряної тривоги.

"Такі заходи спрямовані на те, щоб ще не визначилися сусіди, на чиєму вони боці, все ж зрозуміли, що, якщо сигнал тривоги лунає кілька разів вдень і вночі, то це страшно", - йдеться в коментарі до оприлюдненого відео.

Зазначається, що сигнал повітряної тривоги тепер вмикають на ділянках кордону з Білоруссю у Житомирській та Рівненській областях.

Скарги прикордонників Білорусі на українських колег - що відомо

Прикордонники Білорусі вже неодноразово скаржилися на українських Вартових кордону, які вивішували Білоруський біло-червоно-білий прапор і включали гімн України. Крім того, представники ДПСУ показували білорусам загрозливі і непристойні жести, а також нібито вкрали один із знаків.

Своєю чергою держтелеканал Білорусі навіть зняв сюжет про роботу вразливих прикордонників на кордоні з Житомирською областю, які поскаржилися, що українські колеги повісили в лісі манекен у формі солдата РФ і назвали його Валера.

Вас також можуть зацікавити новини: