Андрій Реуцький, ймовірно, загиблий при підриві / фото: "Наша Ніва"

У Гомельській області Білорусі загинули двоє офіцерів Комітету держбезпеки. Вони підірвалися на російській протитанковій міні.

Про це пише "Наша Ніва" з посиланням на власні джерела.

За інформацією журналістів, це сталося на території табору, розбитого російськими окупантами неподалік від кордону України. Інформацію про інцидент держструктури республіки не афішують.

Відео дня

"Російське формування отаборилося в лісі в Гомельській області, в районі Поліського екологічного заповідника. Все робили по військовій науці: окопалися, замінували підходи з декількох сторін, стали табором. Вони не знали, де вони знаходяться. Могли думати, що в Україні. Через якийсь час отримали наказ рухатися на південь. Кинули позиції, навіть забули кілька коробок з боєприпасами", - розповів співрозмовник видання.

Повідомляється, що на сліди табору натрапив лісник при обході, помітивши коробки з боєприпасами, і повідомив, "куди треба". Місце знахідки повезли показати співробітникам КДБ, які й підірвалися, ймовірно, наїхавши на неї. В результаті силовики загинули, про долю лісників не повідомляється.

За інформацією журналістів, один із загиблих - це 35-річний підполковник КДБ Андрій Реуцький.

Днями журналісти "Радіо Свобода" писали про похоронну процесію, яка вийшла з двору районного відділу КДБ у Мозирі. За непідтвердженою інформацією, ховати там могли одного із загиблих КДБшників.

Вас також можуть зацікавити новини: