Катерина Тихонова, Володимир Путін і Марія Воронцова / фото Радіо Свобода

У той час, поки прості буряти їдуть "гарматним м'ясом" армії Путіна в Україну, діти кремлівської еліти відсиджуються в розкішних апартаментах.

Журналісти проекту FreeДом розповіли, чим зайняті під час війни діти Путіна і Медведєва, Шойгу та Соловйова, Пєскова. 

Так, син колишнього президента РФ Ілля Медведєв після повернення зі США, де у нього відібрали ліцензію на володіння мережею заправок, одразу вступив до партії "Єдина Росія".

Донька Путіна Ліза Пєскова після того, як її "попросили" з Франції, повернулася в РФ вирішила працювати над модернізацією суднобудівних заводів.

Олександра і Данила Соловйових, синів головного рупора Кремля Володимира Соловйова, шукати на фронті теж не має сенсу. І це незважаючи на те, що батько у прямому ефірі на всю країну заявляв, що вони вже точно осторонь "спецоперації" не залишаться, і обіцяв відправляти їх на фронт. Олександр - режисер, а Данило - актор, цим вони зараз і займаються.

Старша донька Сергія Шойгу Юлія. Стрімкий кар'єрний зліт в її житті трапився тоді, коли батько очолював МНС Росії. Молодша донька Шойгу теж непогано влаштувалася: вона веде світський спосіб життя, непогано заробляє на державних будівництвах.

Як і у Шойгу, у Путіна теж дві доньки-Марія Воронцова і Катерина Тихонова. Остання - керівник Центру національного інтелектуального резерву. Старша донька президента РФ - Марія Воронцова лікар.

Раніше повідомлялося, що Путін відчуває, що його найближче оточення ним незадоволене. Він хоче спертися на того, хто його ніколи не зрадить, повідомляють британські ЗМІ. Тому президент РФ нібито розглядає можливість висунути свою дочку на вищу політичну посаду - голови партії "Єдина Росія".

Вас також можуть зацікавити новини: