Для Тихонової готують нову посаду / фото Znak.com

Путін відчуває, що його найближче оточення ним незадоволене. Він хоче спертися на того, хто його ніколи не зрадить, повідомляють британські ЗМІ. Тому президент РФ нібито розглядає можливість висунути свою доньку на вищу політичну посаду - голову партії "Єдина Росія".

Що відомо про можливу наступницю Путіна - його доньку Катерину Тихонову, розповідають журналісти проекту FreeДом.

Тихонова народилася 31 серпня 1986 року в німецькому Дрездені, де служив офіцер КДБ Володимир Путін. Вона закінчила МГУ, кандидат фізико-математичних наук і очолює компанію "Інопрактика".

За словами екс-депутата Держдуми Марії Максакової, яка знайома особисто з Тихоновою, та - занадто непублічна людина, вона надто закрита, намагається залишитися непомітною.

Тихонова займалася акробатичним рок-н-ролом, в ньому вона досягла певних успіхів. 

Незабаром Катерина стала главою недержавної компанії "Інопрактика" з довгим і малозрозумілим визначенням. Ця компанія з початку 2015-го року отримала держпідрядів на 452 млн рублів.

Катерина Тихонова: яку посаду готують для 'непомітної' доньки Путіна (відео)

"Схоже, друзі Путіна, між якими він поділив всі держкорпорації, скинулися його дочки на фонд", - зазначають журналісти.

Тепер Путін хоче взяти доньку, що імітує роль глави інноваційного фонду, і зробити главою "Єдиної Росії". За словами Максакової, публічна політика - досить дивний вибір для Тихонової.

"Але поки тато стоїть біля керма, Катерина Тихонова має всі шанси обійняти цю посаду і виправдати довіру батька", — йдеться в сюжеті.

Раніше УНІАН розповів, що відомо про доньок Володимира Путіна - Катерину Тихонову та Марію Воронцову, які потрапили під американські санкції.

Вас також можуть зацікавити новини: