Катерина Тихонова, за інформацією ЗМІ, живе на дві країни / фото Znak.com

Дочка Володимира Путіна Катерина Тихонова, як дізналися ЗМІ, створила сім'ю з колишнім худруком Баварського державного балету Ігорем Зеленським.

Про це йдеться в розслідування "Важливих історій" і Der Spiegel.

Журналісти дізналися, що за останні два роки донька Путіна Катерина Тихонова літала в Мюнхен понад 50 разів. У цьому місті з 2016 року жив і працював Ігор Зеленський.

Відео дня

Також журналісти отримали дані з електронної пошти співробітника Служби безпеки президента РФ, який, як стверджується, є особистим охоронцем Катерини Тихонової. Серед цих документів є паспорти Тихонової, Зеленського і нібито їхньої доньки, яка народилася в 2017-му. У паспорті, за інформацією ЗМІ, зазначено по батькові дитини - Ігорівна.

На питання про Зеленського джерело Der Spiegel в баварському балеті відповіло, що той "найімовірніше, партнер доньки Путіна".

З 2018 року Зеленський входить до наглядової ради Фонду "Національна культурна спадщина", який відповідає за будівництво культурно-освітніх комплексів у регіонах РФ. Проект ініціював особисто Путін.

Зеленський пішов з баварського балету в квітні 2022 року. Можливо, його звільнили через відмову публічно засудити Росію за війну проти України.

Раніше УНІАН розповів, що відомо про доньок Володимира Путіна - Катерину Тихонову й Марію Воронцову, які потрапили під американські санкції.

Вас також можуть зацікавити новини: