Катерина Тихонова, Володимир Путін та Марія Воронцова / фото Радіо Свобода

США ввели санкції проти доньок Володимира Путіна-Катерини Тихонової і Марії Воронцової. Але офіційно президент країни-агресора офіційно не визнає дочок, захищаючи своє особисте життя. 

УНІАН розповість, що відомо про доньок Володимира Путіна, які потрапили під американські санкції.

Марія Воронцова - факти про доньку Путіна

Кажуть, що Марія Путіна - непублічна людина, вона регулярно змінює прізвища та документи. Шифрується під прізвищами Воронцова і Фаасен.

Відео дня

ЗМІ неодноразово писали, що старша донька Путіна - дружина голландського бізнесмена і глави "Газпромбанку" Йорріта Фаасена. За інформацією журналістів, у них у 2012 році народився син.

Воронцова керує програмами генетичних досліджень, які отримали мільярди доларів фінансування від Кремля.

Катерина Тихонова - що відомо про доньку президента РФ

Тихонова, вона ж Шамалова і Путіна, народилася 31 серпня 1986 року в Дрездені. Катерина - молодша донька російського терориста, який вбиває мирне населення України. Вона працює в Москві директором Фонду "Іннопрактика" під прізвищем Тихонова. Вона - завсідник наукових конференцій і з'їздів.

ЗМІ дізналися, що до того, як серйозно зайнятися наукою, молодша донька Путіна була захоплена акробатикою. На світовому чемпіонаті з акробатичного рок-н-ролу в 2013 році в Швейцарії вона з партнером посіла п'яте місце.

Є інформація, що Катерина була одружена з другом свого батька – бізнесменом Кирилом Шамаловим, зараз пара у розлученні.

Як раніше повідомляв УНІАН, США ввели новий пакет санкцій проти Російської Федерації. Він стосується банківського сектору країни-агресора і приватних осіб, включаючи доньок Володимира Путіна.

Вас також можуть зацікавити новини: