Путін дуже непогано виглядає фізично / скріншот

Кандидат психологічних наук, фахівець з психодіагностики Дмитро Попов розповів, чи дійсно президент РФ Володимир Путін знова вдається до послуг двійників, а також пояснив, як їх відрізнити від справжнього диктатора.

"На зустрічі з воєнкорами я побачив реального бункерного, тобто того, який приймав доповідь по Маріуполю, зустрічався з Сі, того хто проводив ось це прокляте засідання 22 лютого, на якому постановили атакувати Україну. А на форумі вже був двійник. Для мене це велика загадка, але це реально бункерний. Я не знаю, оригінал це, той, який прийшов до влади на початку нульових. Тому що все-таки відмінності дуже серйозні, ботокс чудеса творить", - сказав він ефірі.

Попов зазначив, що цей "бункерний" дуже непогано виглядає фізично.

"Тобто там всі наші побажання і надії на те, що у нього якісь напади, якісь дуже серйозні прогресуючі захворювання, вони не виправдовуються", - додав він.

Експерт розповів, як він відрізняє двійників з психологічної точки зору.

"Я їх відзначаю поведінкою: бункерний дуже боїться за своє життя. По всій видимості у нього є якесь дійсно хронічне захворювання, тому що періодично у нього не працює права сторона тіла, права рука і рідше права нога. Але права рука відмовляє дуже часто. Путін коли виходить на публіку, він намагається бути дуже дистанційованим від усіх, хто б то не був, або ж вони проходять якийсь карантин. Тому зустрічався з Макроном і з секретарем ООН за цим столом, як футбольне поле, на цьому він перебував на відстані близько 50 метрів. Двійник, який вже прийняв два паради, це в цьому році і в минулому році на 9 травня, він лізе ще й до людей похилого віку, які ну точно повні бактерій і вірусів під зав'язку", - сказав Попов.

Він зазначив, що коли справжній "бункерний" варіант, то челядь і деякі лідери як Лукашенко знають, хто перед ними і поводяться по-різному.

"Також я вимірюю наступні відстані на обличчі, неважливо, яка проекція, тому що я беру не саму відстань, а їх співвідношення між собою. Це відстань від перенісся до верхівки, від перенісся дот підборіддя, відстань між краями очей, відстань між скронями і співвідношення всіх цих речей між собою. Ці співвідношення показують нам цифри з різницею в кілька сотих, якщо це одна і та ж людина, якщо різні люди - то різниця в десятих. Тобто вона існує і ось таким чином я їх відрізняю", - додав психолог.

Двійники Путіна-деталі

Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що президент Росії Володимир Путін використовує щонайменше трьох двійників. Для більшої схожості з главою Кремля їм зробили пластичні операції.

На атаку по Москві реагував не Путін, а його двійник з позивним "Удмурт". Однак він привселюдно спалився. На проколи вказав публіцист і письменник Михайло Шейтельман. 

Вас також можуть зацікавити новини: