KFC змінять слоган, який не відповідає карантинним нормам / Фото mediarost26.ru

Американська мережа фастфуд ресторанів KFC вирішила змінити традиційний слоган "Пальчики оближеш", яким компанія послуговувалась 64 роки.

Про це повідомили на офіційному сайті мережі "KFC".

На думку керівництва, за нинішніх обставин цей вислів суперечить закликам до дотримання особистої гігієни. Тому компанія офіційно оголосила, що припиняє використання слогана.

Відео дня

Читайте такожВ Англії після тримісячного локдауну відкрилися паби

Ми опинилися в ситуації, коли знаковий гасло не зовсім вписується в нинішню дійсність, - наводяться в повідомленні слова головного маркетолога KFC Кетрін Тан-Джіллеспай.

Крім того, компанія з іронією поставилась до ситуації в цілому й визнала, що годиться за лауреата в конкурсі на найневідповідніше гасло для 2020 року.

Нашому слогану цьогоріч виповнилося 64 роки. Це видатний вік для слогана (особливо в наші дні), а протримався він так довго тому, що "це правда". Тому відмовлятися від фірмового девізу ми не плануємо і він обов'язково повернеться, коли настане час, - додали в прес-службі KFC.

Що відомо про роботу ресторанів у США під час пандемії

Кожен стіл дезінфікують санітайзером перед посадкою клієнта. Також на столах не може заздалегідь лежати меню, столові прибори чи серветки. Все це приносять клієнтові на вимогу. Також скасовані скатертини й приправи чи соуси, які завжди стояли на столах. Всі ці речі можуть бути потенційними переносниками вірусу.