Чи варто сприймати погрози Медведєва серйозно? / Фото REUTERS

Колишній президент РФ Дмитро Медведєв, який виконував роль ширми, на своїй сторінці у забороненій в Україні соцмережі ВКонтакте викотив чергові висновки про імперську сутність Росії.

Журналісти проекту FreeДом проаналізували ключові тези опусу Медведєва. Він вважає,що "Грузії не існувало, її треба окупувати, Казахстан теж". Про Україну нічого нового.

Цей пост соцмережах швидко прибрали, а як випливає із заяви Ради безпеки Росії, сторінку екс-президента Росії Дмитра Медведєва зламали. Як зазначають журналісти, хакери - це, звичайно, нісенітниця повна.

Колишній депутат Держдуми РФ Геннадій Гудков теж вважає, що сторінку колишнього глави РФ ніхто не зламував. "Напевно, він занадто відверто написав те, про що в Кремлі говорять. Вони кажуть, що потрібно прибрати до рук Казахстан, потрібно розібратися з Грузією", - говорить він.

За словами експертів, Медведєв транслює будь-яку ницість, будь-які найбільш аморальні плани і наміри на радість однієї людини - диктатора Путіна. Він боїться випасти з кремлівської обойми, ставати ніким.

Чи треба ставитися до заяви колишнього президента Росії, а нині досить дивного персонажа в російській політиці Дмитра Медведєва, серйозно? Журналісти вважають, що потрібно. Адже він транслює плани і мрії Кремля щодо Казахстану, Грузії чи Вірменії.

За інформацією журналістів, колишній президент РФ намагався накласти на себе руки. Охоронець нібито виявив Дмитра Медведєва в стані алкогольного сп'яніння і зі зброєю в руці.

Вас також можуть зацікавити новини: