Дональд Трамп записав відео, де розповів про свій стан здоров'я / фото REUTERS

Президент США Дональд Трамп опублікував відео, в якому він розповів, що почувається краще після інфікування коронавірусом.

Відповідне відео з'явилося на його сторінці в Twitter.

За словами Трампа, коли його привезли до військово-медичного центру, він "не дуже добре почувався", проте зараз його стан покращився.

Відео дня

"Коли я прийшов сюди то не дуже добре себе почував, зараз я відчуваю себе набагато краще. Ми важко працюємо, щоб повернути мене. Я повинен повернутися, тому що ми все ще маємо зробити Америку знову великою. Я думаю, що повернуся вже скоро і завершу (передвиборчу, - УНІАН) кампанію", - заявив президент США.

Трамп додав, що наступні кілька днів стануть тестом того, що відбуватиметься (зі станом здоров'я, - УНІАН), і подякував усім за підтримку. Трамп зазначив, що його дружина Меланія Трамп також "почуває себе дуже добре".

Раніше лікар президента США Шон Конлі розповів, що стан хворого на COVID-19 Дональда Трампа поліпшується, і медики задоволені прогресом в його лікуванні. Конлі кілька разів підкреслив, що висока температура у Трампа спала, і він не отримує кисневу підтримку. "Життєві показники президента в останні 24 години були дуже тривожними, і наступні 48 годин будуть критично важливими з точки зору (медичного) догляду за ним", - додав він.

Коронавірус у Білому домі: що відомо

  • 2 жовтня стало відомо, що президент США Дональд Трамп і його дружина Меланія заразилися коронавірусом. За кілька годин до цього Трамп повідомив, що разом зі своєю дружиною йдуть на карантин після того, як коронавірус був виявлений у його першої помічниці Хоуп Хікс.
  • Дональда Трампа госпіталізували менш ніж через 24 години після позитивного результату тесту на коронавірус. Він буде проходити лікування в Національному військово-медичному центрі Уолтера Ріда.
  • Дональд Трамп не передавав свої повноваження віце-президенту Майку Пенсу і самостійно продовжує виконувати обов'язки.
  • Після того як у президента США Дональда Трампа виявили коронавірус, стало відомо про як мінімум ще шістьох інфікованих з його оточення, в тому числі - про його дружину Меланію. Захворіли працівники Білого дому і високопоставлені чиновники США.