"Кожен обрав свій шлях": Захарова - про подачу Україною заявки на пришвидшений вступ до НАТО

Одіозна дипломатка заговорила про "російські крила".

Речниця Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова прокоментувала подачу Україною заявки на пришвидшений вступ до НАТО.

Одіозна дипломатка зробила допис у Telegram.

"Сьогодні кожен обрав свій шлях. Криваві м'ясники, які вбивають жінок і дітей, у НАТОвський смітник. А ми в майбутнє Росії. Буде складно? Так. Тому що падати вниз завжди легше, ніж набирати висоту. Але ви ж пам'ятаєте: повзти нам історично заважають крила. Уперед, разом, в ім'я світла і з Богом!", - написала Захарова.

Вступ України до НАТО

Україна вже давно заявила про своє бажання стати членом НАТО. Проте деякі країни-члени альянсу скептично відносяться до євроатлантичної перспективи України. Зокрема, 14 лютого канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що питання членства України в НАТО наразі не стоїть на порядку денному.

На літньому саміті НАТО в Мадриді країни-члени затвердили комплексний пакет допомоги Україні та висловили готовність надавати їй допомогу у війні з РФ до переможного завершення. Тоді заступник глави Офісу президента Ігор Жовква, який очолював делегацію України на саміті НАТО, заявив, що задоволений результатами саміту, а також наголосив, що Київ зберігає курс на вступ у Альянс. 

Вас також можуть зацікавити новини: