У Польщі закликали боротися з ЛГБТ / фото УНІАН

Голова правлячої партії Польщі "Право і справедливість" Ярослав Качинський заявив, що ЛГБТ – це загроза для західної цивілізації, і закликав боротися з нею.

Читайте такожВ Польщі затримали жінку, яка поширювала «ікони» Божої Матері у кольорах ЛГБТСвою думку він висловив в інтерв'ю Sieci, повідомляє "Європейська правда".

Відео дня

"Наша цивілізація, як говорив мій покійний брат Лех Качинський, найдобріша до людини в історії світу. З цією течією (ЛГБТ), яка сьогодні так атакує, боротися треба – хоч і розумно. Це не означає, що не боротися або боротися з якоюсь небувалою м'якістю або без готовності використовувати всі засоби, якими володіє держава", - заявив Качинський.

За його словами, він виступає за те, щоб "активно протистояти цим загрозам для нашої цивілізації": тому що досвід пасивності показує завжди один і той же ефект.

Як приклад Качинський навів Ірландію, яка, за його оцінкою, не так давно була настільки католицькою країною, що в порівнянні з нею Польща "виглядала державою з войовничим безбожництвом", а сьогодні "є католицькою пустелею з войовничою ЛГБТ-ідеологією":

"Значить, треба ставити греблю і шукати якомога більші засоби, щоб вона була міцною. Звичайно, основною мірою має бути переконання, переконання, щоб люди не впадали в безумство".

Вас також можуть зацікавити новини