Під час коронації Чарльза III в дверях з'явилася фігура в чорному і з косою / скріншот

Під час церемонії коронації короля Великобританії Чарльза ІІІ у Вестмінстерському абатстві люди помітили дивну фігуру в чорному балахоні і з косою.

Відрізок відео, на якому зображений моторошний гість, опублікував один з користувачів Twitter з питанням: "Хто-небудь ще помітив Похмурого Женця в Вестмінстерському абатстві?" Відео моментально поширилося в мережі, зараз кількість переглядів перевищила кілька мільйонів. Похмурий Жнець (англ. Grim Reaper) відомий як персоніфікована фігура смерті.

У коментарях до відео багато користувачів запевняють, що також бачили цього персонажа. Деякі з них жартують, що це стане їх найулюбленішим моментом коронації.

Водночас, як зазначає видання Mirror, королівська родина визнала ситуацію жахливою, зазначивши, що "це поганий знак".

Коронація Чарльза III

Сьогодні у Великобританії в Вестмінстерському абатстві пройшла коронація Чарльза III. На церемонії були присутні представники багатьох країн світу. Україну представляли перша леді Олена Зеленська та прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Чарльза ІІІ проголосили королем Великої Британії 10 вересня минулого року після смерті його матері, королеви Єлизавети II.