У російську керівництві тисяча "путіних", вважає історик / фото REUTERS

В кабінетах Кремля "бойовий" настрій, серед представників російської влади немає опозиції до президента країни Володимира Путіна.

Довкола очільника РФ є тисяча людей, і всі вони - "путіни", поділився думкою російсько-американський історик, доктор історичних наук Юрій Фельштинський під час інтерв'ю главреду інтернет-видання "Гордон" Олесі Бацман.

"Бойовий, бойовий (настрій в кабінетах Кремля - Ред.)... От ми вважаємо, що є як би Путін, і що в нього може бути якась опозиція, якісь люди, які незадоволені тим, що він робить. А я вважаю, що навпаки - з 2000 року, коли Путін прийшов до влади як представник спецслужб, вони підібрали у керівництво країною суто... путіних…", - сказав він.

Відео дня

Експерт вважає, що серед російської влади немає розбіжностей.

"…От уявіть собі, що там довкола нього тисяча людей, які ухвалюють різного рівня рішення. І всі ці тисячі людей - вони путіни…", - додав історик.

Раніше видання The Washington Post писало, що Володимир Путін через війну в Україні "застряг між двох світів" - не може ні здобути перемогу, ні відступити, зберігши свою репутацію.

За даними журналістів, президентом Росії незадоволені прихильники агресії - "військові яструби", а деякі військові та політики виступили проти кровопролиття.

Вас також можуть зацікавити новини: