Попова побувала у Римі

Наталія Попова, співробітниця фонду "Інопрактика", яким керує донька Путіна Катерина Тихонова, опублікувала у своїх соцмережах фотографії з Рима.

Увагу на знімки Попової, яка потрапила під санкції, звернула журналістка Фаріда Рустамова й показала їх у своєму Twitter.

"Мені подобається, як заступник директора компанії доньки Путіна і дружина генерального директора Російського суверенного фонду вихваляється своєю поїздкою до Італії навіть після санкцій США", - написала Рустамова.

Відео дня

Видання "Настоящее время" проаналізувало знімки Попової, яку вважають подругою доньки Путіна. На одному з них можна побачити прямий рейс з Дубая. На іншому Попова позує на іспанських сходах на тлі базиліки Трініта-деї-Монті.

В акаунті Попової безліч фотографій із зустрічей з російськими чиновниками, Східного економічного форуму у Владивостоці і Петербурзького міжнародного економічного форуму. 

США запровадили санкції проти подруги доньки Путіна

У серпні 2022 року США запровадили санкції проти Попової. Вона була в списку разом з Аліною Кабаєвою, гауляйтерами Володимиром Сальдо і Кирилом Стремоусовим. Повний список, в якому 13 осіб, можна побачити за лінком.

Раніше журналісти провели розслідування і з'ясували, що близька подруга доньки президента Росії Володимира Путіна Катерини Тихонової Наталія Попова за кілька років увійшла до органів управління шести великих компаній, у яких є державні підряди.

Вас також можуть зацікавити новини: