Літак з Євгеном Пригожиним міг збити російський винищувач / фото t.me/theothertver

Євген Пригожин - це ватажок приватної військової компанії "Вагнер", в РФ ліквідований у результаті авіакатастрофи, яка сталася після перехоплення.

Літак з Пригожиним міг збити російський багатоцільовий винищувач Су-35, який вилетів на його перехоплення, повідомив експерт Telegram-каналу "ВЧК-ОГПУ" альтернативну версію авіакатастрофи.

"По тому, що я бачу на кадрах, літак Пригожина могли збити з Су-35 двома ракетами повітря-повітря Р-27. Є дані, що літак-винищувач злетів з аеродрому Хотилово на перехоплення літака "вагнерівців", - поділився співрозмовник.

Відео дня

На думку експерта, пілоти літака з найманцями відчули удар, різко набрали швидкість і рушили вгору, а потім борт почав різко падати вниз і руйнуватися від перевантажень.

У РФ розбився літак - Пригожин знищений

23 серпня ввечері у Тверській області РФ розбився літак, в якому, в тому числі перебували Євген Пригожин і командир ПВК "Вагнер" Дмитро Уткін. Російська сторона вже підтвердила, що ватажки найманців знищені.

ЗМІ дізналися різні версії авіакатастрофи в РФ, зокрема, з'явилася інформація, що на борту чи на шасі літака була вибухівка. Крім того, західні журналісти з'ясували, що літак з Пригожиним могла збити російська протиповітряна оборона. За відомостями росЗМІ, борт могли знищити із зенітно-ракетної системи С-300.

Вас також можуть зацікавити новини: