Рак і хвороба Паркінсона: ЗМІ розповіли про низку критичних хвороб Путіна

Джерела, близькі до президента Росії, стверджують, що він страждає від кількох серйозних захворювань.

Стан здоров'я кремлівського диктатора Володимира Путіна "різко погіршується". Він страждає від низки критичних захворювань, включаючи рак і шизоафективний розлад.

Як стверджує російський політолог і оглядач Валерій Соловей, у Путіна також діагностували хворобу Паркінсона на ранній стадії, пише видання Express.

"Хвороба Паркінсона вже прогресує. Цей факт буде всіляко заперечуватися й приховуватися", - говорить Соловей.

Він також зазначає, що нещодавно у російського президента діагностували рак підшлункової залози.

"Путіна регулярно напихають усілякими важкими стероїдами та інноваційними знеболюючими ін'єкціями, щоб зупинити поширення раку підшлункової залози. Це не тільки завдає сильного болю, у Путіна стан одутлості обличчя та інші побічні ефекти - у тому числі провали в пам'яті. У його близькому оточенні ходять чутки, що крім раку підшлункової залози, у Путіна також є рак простати", - говорить Соловей.

Як раніше писав телеграм-канал Generall SVR, у президента Росії спостерігаються напади кашлю, нудота й втрата апетиту. Стверджується, що Путін бореться з раком, і він уже схуд на 8 кг.

"Занепокоєння, як самого Путіна, його близьких, так і медиків викликають напади кашлю у президента, а також постійна нудота й відсутність апетиту через прийом ліків і специфічну дієту на тлі онкології. В останні кілька місяців Путін схуд на вісім кілограм, в оточенні президента переживають, що помітна прогресуюча худоба та постійний кашель будуть розцінені елітами як ознака швидкого погіршення здоров'я вождя", - говорилося в повідомленні.

Хвороби Путіна - що відомо

Уже кілька років ходять чутки про низку важких хвороб у Володимира Путіна, які в Кремлі офіційно спростовують і стверджують, що російський лідер немає проблем зі здоров'ям.

У травні цього року голова Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов сказав, що президент РФ серйозно хворий на рак. Пізніше журналісти звернули увагу, що в Путіна не рухається права рука.

Після цього британський таблоїд The Sun, посилаючись на джерело, близьке до Кремля, писав, що в президента Росії є рання стадія хвороби Паркінсона і рак підшлункової залози. За даними видання, також ходять чутки, що в глави Росії знайшли рак передміхурової залози.

Нагадаємо, президенту РФ 7 жовтня виповнилося 70 років. Він перебуває при владі в Росії з 31 грудня 1999 року.

Вас також можуть зацікавити новини: