Володимир Путін / скріншот відео

Найближчим часом президент Росії Володимир Путін буде змушений лягти "під ніж", його чекає хірургічне втручання.

На оперативному лікуванні наполягають лікарі, стверджує таблоїд The Sun.

У матеріалі британського видання йдеться, що у Путіна хвороба Паркінсона і шизоаффективний розлад. У разі тривалого відновлення, влада на якийсь час перейде до Миколи Патрушева, секретаря Радбезу. 70-річний Патрушев вважається ключовим архітектором військової стратегії по Україні і людиною, яка переконала Путіна розв'язати війну.

Відео дня

Коли саме Путін потрапить до лікарні, неясно, але навряд чи раніше 9 травня, коли він має намір провести парад на Красній площі.

Патрушев - давній подільник Путіна, у вересні 1999-го підривав житлові будинки в Буйнакську, Волгодонську і Москві. Один з терактів вдалося запобігти пильному жителю, який побачив підозрілих людей, що носили мішки в підвал. Він викликав правоохоронців. Аналіз показав "пари вибухової речовини типу гексоген". Пізніше на той момент директор ФСБ Патрушев повідомив, що це були навчання, а в мішках знаходився цукор.

Нагадаємо, ЗМІ з'ясували, що російська гімнастка і екс-депутат Держдуми РФ Аліна Кабаєва, яку називають коханкою Володимира Путіна, народила від нього двох синів.

Вас також можуть зацікавити новини: