Тихонова займатиметься російським імпортозаміщенням / фото Znak.com

Нова посада для улюбленої доньки - Катерина Тихонова займатиметься вже легендарним російським імпортозаміщенням.

Як йдеться у сюжеті проекту FreeДом, 35-річна Тихонова стала співголовою координаційної ради з імпортозаміщення при Російському союзі промисловців і підприємців.

Діяльність координаційної ради полягає в розробці практик заміщення імпортного обладнання російськими аналогами.

"Що таке імпортозаміщення в тій логіці, яку ми сформулювали та за якою ми йдемо. По суті це розвиток високотехнологічних виробництв у власній країні", - говорив Путін.

Якщо говорити простіше, молодша донька президента РФ контролюватиме потік заборонених західних товарів до Росії через треті країни, тому що Путін легалізував паралельний імпорт в обхід західних санкцій, запроваджених після вторгнення в Україну.

Як наголошується в сюжеті, нова посада Тихонової, - швидше за все, новий трамплін до держапарату, про що ходили чутки наприкінці травня. Це може бути першим кроком до більш масштабного - призначенням Катерини на посаду очільниці партії "Єдина Росія".

Раніше повідомлялося, що Путін відчуває, що його найближче оточення ним незадоволене. Він хоче спертися на того, хто його ніколи не зрадить, повідомляють британські ЗМІ. Тому президент РФ нібито розглядає можливість висунути свою доньку на вищу політичну посаду - голову партії "Єдина Росія".

Вас також можуть зацікавити новини: