Джеймс Ставрідіс спрогнозував, який кінець загрожує Володимиру Путіну / колаж з фото УНІАН і скріншоту

З часом буде збільшуватися ймовірність того, що російський диктатор Володимир Путін буде повалений, як цар Микола II.

Ватажок росіян продовжує утримувати одноосібну владу в РФ, але, "безумовно, ознаки невдоволення є", поділився думкою з Newsweek колишній верховний головнокомандувач Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі - відставний адмірал Військово-морських сил США Джеймс Ставрідіс. "Я б сказав, що з часом ймовірність того, що Путін буде повалений, як Микола II, буде вище, ніж ймовірність того, що він помре природною смертю, як Сталін (радянський диктатор Йосип Сталін, - Ред.)", - вважає офіцер.

На його думку, ватажкові РФ потрібно домовитися про завершення своєї пригоди в Україні, щоб він міг "оголосити про перемогу, утримати Крим і сухопутний коридор до Росії, інакше шанси проти нього будуть невблаганно зростати". "У цьому сенсі він вже програв війну", - додав Ставрідіс.

Відео дня

Нагадаємо, низка експертів вже не раз робили прогнози щодо смерті Володимира Путіна. Зокрема, у вересні політолог Валерій Соловей говорив, що диктатор може померти до кінця осені.

У центрі уваги Росія - новини які варто знати

Американська газета The New York Times писала, що Володимир Путін для публіки вдає, що готовий продовжувати війну проти українців нескінченно, але через канали "кулуарної дипломатії" сигналізує західним країнам про бажання якнайшвидше укласти мирну угоду.

Українська влада не раз підкреслювала, що хоче повернути всі території, які захопила РФ, в тому числі частину Донбасу і Крим. РФ, своєю чергою, називає окуповані землі "своїми".

Довідка УНІАН. У 1917 році цар Микола II (Микола Олександрович Романов) зрікся влади після того, як правив Російською імперією 23 роки. У 1918 році царя і його сім'ю розстріляли більшовики.

Після того, як комуністи вчепилися у владу, Йосип Сталін "правив" з 1923 року до 1953 року. 1 березня 1953-го Сталіна під Москвою знайшли лежачим на підлозі. Тільки 2 числа до нього приїхали лікарі, а 6-го - було оголошено про його смерть. За однією з версій, диктатор ліквідувався в результаті інсульту через те, що йому ніхто не допоміг.

Володимир Путін при владі в РФ вже понад 20 років. Ось коли народився Путін - рік народження 1952-й, а дата - 7 жовтня. На думку деяких експертів, в офіційній біографії диктатора вказані неправдиві відомості.

Вас також можуть зацікавити новини: