Володимир Путін захотів розлучитися, вважає експерт / скріншот

Це президент РФ Володимир Путін хотів розлучитися з Людмилою Очеретною, яка була його дружиною, а не сама екс-перша леді.

Очеретна - "дурна жінка", а щоб хотіти розлучення з російським президентом, потрібно бути дуже розумною людиною, розповів колишній спічрайтер очільника Росії, політтехнолог Аббас Галлямов в інтерв'ю головреду "Гордона" Олесі Бацман.

"Це він хотів із нею розлучатися. Не вона з ним. Ну, тому що вона, перепрошую за вислів, реально дурепа. Тобто вона реально дурна жінка. І це я трохи знаю", - сказав експерт.

Відео дня

Галлямов додав, що ніколи особисто не говорив з екс-дружиною Путіна, але "трохи нею займався" як спічрайтер та дивився її публічні виступи.

Політтехнолог вважає, що вона "не розуміє значення слів", але виступала й спілкувалася з людьми з таким апломбом типу: "Ідіть до біса, я сама все знаю".

Нагадаємо, у жовтні соціолог та журналіст Ігор Яковенко говорив, що Володимир Путін мусить відкуповуватися від Людмили Очеретної, бо володіє про нього інформацією психологічного характеру. За його словами, Очеретна знає, що президент Росії садист.

Що треба знати про розлучення Путіна - найважливіша інформація

Колишня дружина Володимира Путіна - Людмила Шкребнєва, вона працювала стюардесою. Путін та Шкребнєва одружилися 28 липня 1983 року. Відомо, що у пари в шлюбі народилися дві доньки - Катерина (1986 року народження) та Марія (1985 р. н.).

Пара оголосила про розлучення у 2013 році. Путіна стверджувала, що шлюб зійшов нанівець, оскільки вони з чоловіком дуже рідко бачилися. Президент Росії говорив, що рішення щодо розлучення було спільним.

ЗМІ наприкінці січня 2016 року писали, що екс-дружина очільника РФ стала дружиною бізнесмена Артура Очеретного.

Довідка УНІАН. Аббас Галлямов був одним із спічрайтерів Володимира Путіна з 2008 до 2010 року, коли нинішній очільник РФ обіймав посаду прем’єра. Галлямов - кандидат політичних наук.

Вас також можуть зацікавити новини: