Володимир Путін відкуповується від екс-дружини, вважає соціолог / скріншот відео

Російський президент Володимир Путін змушений відкуповуватися від колишньої дружини – Людмили Очеретної, оскільки вона володіє інформацією про нього психологічного характеру.

Колишня дружина Путіна знає, що російський лідер садист, розповів журналіст і соціолог Ігор Яковенко в ефірі телемарафону.

"...я думаю, що Путін зараз змушений відкуповуватися від своєї колишньої дружини, тому що дійсно... Людмила Путіна-Очеретна, вона має досить важливу інформацію... я не думаю, що вона знає якісь таємниці Путіна, якийсь компромат матеріальний, майновий, тут вже мало що можна додати... про Путіна все відомо – скільки він накрав, скількох він убив – це все відомо", – зазначив експерт.

На його думку, Очеретна має спостереження іншого характеру – психологічного.

"Це те, що Путін садист... Путін прекрасно розуміє, що, загалом – вбити її він не може, хоча, судячи з усього, швидше за все, хотів би", – додав журналіст.

Яковенко вважає, що Очеретній пропонують розповісти про життя з президентом РФ і на основі цієї розповіді видати книгу під її ім'ям, яка стала б бестселером.

"І щоб цього уникнути, безумовно, Путін дає якісь подачки їй, відкуповується від неї", – заявив соціолог.

Особисте життя Володимира Путіна – цікаві новини

Екс-дружина Володимира Путіна – стюардеса Людмила Шкребнєва. Путін взяв у дружини Шкребнєву 28 липня 1983 року. У подружжя народилися дві дівчинки – Марія (1985 рік народження) і Катерина (1986 р.н.). У 2013 році подружжя оголосило про розлучення. Путін стверджував, що це спільне рішення. Людмила Путіна сказала, що шлюб завершився через те, що вони майже не бачилися.

ЗМІ приписують Путіну роман з російською спортсменкою-гімнастикою Аліною Кабаєвою. Журналісти з'ясували, що у президента РФ від спортсменки вже є двоє дітей.

Наприкінці січня 2016 року в ЗМІ з'явилася інформація, що колишня дружина Путіна вдруге вийшла заміж за бізнесмена Артура Очеретного.

У розслідуванні команди російського опозиціонера Олексія Навального йшлося, що екс-дружина президента Росії та її чоловік володіють віллами і квартирами в Європі та отримують мільйони рублів від московської мерії, "Газпромбанку" й ВТБ.

У вересні 2022 року колишній російський банкір і екс-друг очільника РФ Сергій Пугачов заявив, що у Путіна були інтимні проблеми до того, як він став російським лідером - йому безплатно "не давали".

Варто зазначити, що Путін прийшов до влади наприкінці 1999 року – став виконувати обов'язки президента Росії. Вперше президентом РФ його обрали 26 березня 2000 року.

Вас також можуть зацікавити новини: