У мережі повідомили про "зраду" в столиці РФ / колаж з фото ua.depositphotos.com та УНІАН

У столиці РФ Москві сталася "страшна диверсія" - співробітник одного з офісних центрів нібито побачив у вікні будівлі радіомовної компанії РТРС (знаходиться за адресою вул. Академіка Корольова, 13) карту, на який був український прапор, через це силовиків підняли на ноги, але їх так і не впустили в будівлю мовника.

Російським силовикам в РТРС вказали на двері, пославшись на те, що це режимний об'єкт, на територію якого не можна впускати сторонніх, повідомляє "ВЧК-ОГПУ" в Telegram. "...Пильний 49-річний працівник одного з офісних центрів на ім'я Андрій, що стоять навпроти штаб-квартири офісу РТРС, розгледів у вікні будівлі карту з прапором України. Чоловік повідомив про своє видіння в поліцію. На місце тут же прибув наряд відповідальних співробітників поліції", - наголошується в повідомленні. 

За його даними, серед силовиків, зокрема, був місцевий начальник відділу карного розшуку, але нікого з них у телецентр не впустили. Канал зазначив, що силовики направили запит до підрозділу, який займається охороною радіомовної компанії, і на керівництво очікує доповідь про "диверсію".

Відео дня

Цікаві новини Москви - сьогодні це варто прочитати

7 грудня стало відомо, що в російській столиці сталася потужна пожежа на заводі, який допомагає оборонці країни-агресора.

У Москві горів "Електрозавод", у мережі повідомили, що з однієї будівлі підприємства валив густий чорний дим. Пізніше з'явилася інформація, що вогонь охопив площу 50 квадратних метрів. У Росії стверджували, що швидко впоралися із займанням, і нібито ніхто навіть не постраждав.

Довідка УНІАН. РТРС - це російська телевізійна і радіомовна мережа - держкомпанія, яка є оператор ефірної теле- і радіопередавальної мережі РФ. Варто зазначити, що пропаганда, яку поширюють в Росії, є одним з елементів війни країни проти українців.

Вас також можуть зацікавити новини: