На "Електрозаводі" в Москві сталася серйозна пожежа / скріншот

У центрі Москви сталася потужна пожежа - загорівся "Електрозавод", з однієї будівлі підприємства йшов густий чорний дим.

Пожежі присвоїли підвищений ранг складності, пише Mash в Telegram. За його відомостями, загоряння почалося на першому поверсі лакофарбового цеху, розташованого на заводі з виготовлення залізобетонних виробів і металевих конструкцій.

На каналі зазначається, що вогонь охопив площу 50 квадратних метрів. Потім з'явилася інформація, що пожежу на вул. Електрозаводській (Преображенський район міста) локалізували саме на цій площі, і було ліквідовано відкрите горіння.

Стверджується, що у виробничій будівлі нікого не було під час пожежі, і минулося без постраждалих.

Варто додати, що "Електрозавод" виробляє різне електротехнічне обладнання, зокрема, для російського оборонного комплексу.

Цікаві новини Москви - сьогодні це варто знати

Після того, як Росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну, в Москві вже не раз відбувалися серйозні пожежі на різних об'єктах.

Зокрема, 3 грудня повідомлялося, що горів завод спеціалізованих автомобілів. Журналісти дізналися, що площа займання становила 1 000 квадратних метрів. За відомостями очевидців, всередині заводу пролунали вибухи. Крім того, стало відомо, що частина покрівлі будівлі обвалилася.

Вас також можуть зацікавити новини: