Стало відомо про потужну пожежу у Москві / колаж УНІАН зі скріншотів

У суботу, 14 жовтня, у мережі з'явилася інформація, що у столиці РФ Москві горять склади. У місті біля платної безсвітлофорної магістралі (Московський швидкісний діаметр) на відео зазняли стовп густого чорного диму.

Спікер оперативного командування "Південь" Сухопутних військ Збройних сил України Владислав Назаров у Telegram потролив супротивників - написав, що вони "знову палили у невстановлених місцях". У РФ офіційно не підтвердили те, що у Москві сталося займання складів.

За відомостями МНС РФ, 14 жовтня у місті вогняна надзвичайна подія трапилася нібито у будівлі, яку не використовували, а горіли "сміття й покришки". Рятувальники зазначали, що вогонь охопив площу 120 квадратних метрів.

На місці працювали 43 рятувальники, було залучено 10 одиниць техніки. Станом на 12:53 пожежу було ліквідовано. У російському відомстві стверджували, що відомості про постраждалих не надходили.

Цікаві новини Москви - сьогодні це варто прочитати

Після того, як РФ здійснила повномасштабне вторгнення в Україну, у Москві вже не раз відбувалися вогняні інциденти.

Зокрема, у середині вересня стало відомо, що біля станції метро "Владикіно" помітили густий чорний дим. Крім того, очевидці повідомили, що було чути звуки вибухів і видно сполохи вогню. Причину інциденту не повідомляли. Варто зазначити, що Москву також вже не раз атакували безпілотники.

Вас також можуть зацікавити новини: