"Ніхто не захоче сонного Джо": Трамп вважає, що на США при Байдені чекає нудне життя

Трамп назвав Байдена "маріонеткою лівих екстремістів".

Американський президент Дональд Трамп заявив, що в разі перемоги на виборах демократа Джозефа Байдена, якого він називає "сонним Джо", США стануть "нудною соціалістичною країною".

Трансляцію виступу Трампа вели американські новинні телеканали.

Виступаючи в штаті Міннесота, Трамп розкритикував телекомпанію Fox News, яка нібито симпатизує Байдену.

Читайте також Розвідка США вважає, що РФ працює на дискредитацію Байдена

«І знаєте, що станеться, якщо ми не виграємо? У них (телекомпанії Fox - ред.) все піде прахом, як і у всіх інших ЗМІ... Ніхто не захоче висвітлювати сонного Джо. Ми отримаємо дуже нудну соціалістичну країну", - сказав Трамп.

При цьому американський лідер знову назвав Байдена "маріонеткою лівих екстремістів". На думку президента США, в разі перемоги Байден "знищить нинішнє безпрецедентне відновлення економіки" США.

Вибори президента США 2020

  • Президентські вибори у США 2020 року відбудуться у вівторок 3 листопада, і стануть 59-ми виборами президента США. Переможець має приступити до виконання обов'язків в січні 2021 року.
  • Основними конкурентами вважаються демократ Джо Байден і Дональд Трамп, який представляє Республіканську партію.
  • Наприкінці липня президент США Дональд Трамп закликав перенести вибори глави держави, призначені на листопад 2020 року, через можливі фальсифікації у зв’язку з голосуванням поштою. Наступного дня він пояснив, що мав на увазі й додав, що не планує змінювати дату виборів.
  • Передвиборний з'їзд Республіканської партії США, котрий запланований на 21-24 серпня, і на якому мають оголосити Дональда Трампа кандидатом в президенти, вперше в новітній історії відбудеться в закритому для представників ЗМІ режимі.