У Володимира Путіна є дилема, поділився Володимир Фесенко / колаж УНІАН зі скріншотів

Російський диктатор Володимир Путін хоче насолодитися життям, трохи відійти від влади, але водночас і боїться втратити владу.

Для ватажка росіян влада є "страховкою", поділився думкою політолог Володимир Фесенко в ефірі каналу "FreeДом". За словами експерта, лідер РФ розуміє, що у разі втрати влади йому загрожує сумний кінець, з урахуванням того, що він накоїв.

"Путін хоче трошки відійти від влади, насолодитися життям, але водночас боїться цю владу втратити...", - сказав аналітик. Фесенко додав, що, якщо диктатор залишиться при владі ще на 10-12 років, то разом із ним буде "старіти" і його режим.

Відео дня

"Біда в тому, що загнивання режиму буде дуже погано позначатися не тільки на Росії, а й на всіх сусідах. І, на жаль, уже позначається. І ми вже страждаємо від цього. А можуть постраждати ще набагато більше країн і набагато більше людей", - підкреслив він.

У центрі уваги Путін - новини, які варто прочитати сьогодні

У РФ Путін "править" уже понад 20 років. В агресивній країні 15-17 березня відбуваються так звані президентські "вибори", які називають "виборами Путіна", оскільки вони не мають нічого спільного з демократичним волевиявленням народу.

Варто зазначити, що на російській території вже трапилося багато надзвичайних подій на виборчих дільницях, зокрема, бюлетені обливали зеленкою, було зафіксовано підпал бюлетеня і самої кабінки для голосування.

Вас також можуть зацікавити новини: