Ліфшиця затягли в "величезну мережу" тунелів / скріншот

Йохевед Ліфшиц, звільнена з полону Хамасу в понеділок, заявила у вівторок журналістам, що вона "пройшла через пекло" в секторі Газа.

Ліфшиц, 85-річна бабуся, протрималася в полоні в Газі більше двох тижнів, перш ніж була звільнена і повернулася в Ізраїль пізно ввечері в понеділок, пише CNN.

"Це було важко, але ми впораємося", - сказала вона, розповідаючи журналістам про свій досвід біля тель-авівського медичного центру Сураскі.

Відео дня

Ліфшиц розповіла, як вона була схоплена бойовиками ХАМАСу під час їх жорстокого терористичного нападу на Ізраїль 7 жовтня.

"Мене викрали на мотоциклі, коли вони їхали в бік Гази", - сказав Ліфшиц. Її дочка пояснила, що її голова лежала на одній стороні мотоцикла, а ноги звисали з іншого.

"Це був болісний вчинок. Нас завели у ворота. Я лежала на боці на мотоциклі. Від їзди у мене були синці", - додав Ліфшиц.

Дочка Ліфшиц пояснила, що її матір затягли в "величезну мережу" тунелів, схожих на павутину, де її тримали.

Визволене з полону ХАМАС - деталі

Вчора ввечері угруповання ХАМАС звільнила двох ізраїльтянок, утримуваних у заручниках. 85-річну Йохевед Ліфшиц і 80-річну Нурит Іцхак передали представникам Червоного Хреста на прикордонному переході "Рафах" між Ізраїлем і Єгиптом. Звільнення пояснили "гуманітарними міркуваннями" та їх станом здоров'я.

Вас також можуть зацікавити новини: