Стало відомо, проти кого ЄС не продовжив санкції / depositphotos.com

Європейський союз не продовжив персональні санкції щодо чотирьох росіян. ЗМІ дізналися ймовірні імена цих людей.

За даними Deutsche Welle, з 15 вересня санкції ЄС не буде продовжено щодо трьох російських бізнесменів, а також покійного полковника РФ. 

За даними ЗМІ, це російський бізнесмен Григорій Берьозкін, до активів якого належить медіахолдинг "РБК"; екс-президент і співвласник "Нортгазу" Фархад Ахмедов; екс-голова російського інтернет-магазину Ozon Олександр Шульгін, а також покійний російський полковник Георгій Шуваєв. Очевидно, це той, який загинув на Харківщині у жовтні минулого року.  

Відео дня

ЄС продовжив санкції проти РФ

Рада Європейського Союзу продовжила санкції щодо фізичних та юридичних осіб Росії, які відповідальні за порушення територіальної цілісності України. Обмеження діятимуть наступні шість місяців.

У Раді ЄС нагадали, що санкції передбачають обмеження поїздок для фізичних осіб, заморожування активів і заборону на надання коштів фізичним і юридичним особам РФ.

Всього в списку санкцій значаться майже 1800 фізичних і юридичних осіб. Всі вони мають відношення до війни Росії проти України. Водночас із списку виключили чотирьох росіян.

Вас також можуть зацікавити новини: