
На Донеччині до продовольчого забезпечення захисників Маріуполя залучено кращих фахівців з числа військовослужбовців різних тилових підрозділів Збройних Сил України за різними напрямками забезпечення, повідомляє прес-служба Міноборони.
Так, з метою уникнення проблем із організацією харчування особового складу в польових розташуваннях українських воїнів створено мобільні відділення продовольчого забезпечення.
За словами офіцерів підрозділів забезпечення, до приготування їжі залучаються кращі військовослужбовці з числа мобілізованих, серед яких чимало досвідчених представників ресторанного бізнесу та просто дипломованих кухарів.
До речі, з доповненням щоденного раціону військовослужбовців десертними продуктами активно допомагає керівництво Маріупольського металургійного комбінату імені Ілліча та волонтерського об’єднання «Новий Маріуполь».