Однополчани Олексія кажуть, що він вибрався з-під вогню живий

Про це йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

Зв'язок із двадцятирічним сином батьки, які мешкають у Миколаєві, втратили зранку 11-го липня. За кілька днів по тому до них прийшла похоронка, та тіла хлопця так і не знайшли. У військкоматі твердять, що він згорів під час обстрілу, однак де останки, не кажуть.

Читайте такожТерористи тримають у заручниках близько 150 українців, 42 з яких військовослужбовціНатомість близькі сподіваються, що Олексій не загинув, адже за свідченням однополчан, він вийшов з-під вогню живим, і зник. Батьки благають про допомогу всіх небайдужих, хто бодай щось знає про долю Олексія Волкова.

"Встановили списки солдатів, які там були. Знайшли поранених, тяжко поранених, контужених, але серед них не було Волкова Олексія. А якщо не було, то нам привезли цю "похоронку". Тримати "похоронку" у руках, не маючи тіла, це неправильно, це не варіант", - каже Руслана  Миронюк, мати Олексія Волкова.

Читайте такожМедики непритомніли, бачачи поранених під Зеленопіллям бійців11 липня під Зеленопіллям українські військовики потрапили під масований обстріл "Градами" з боку російського кордону, зазнавши серйозних втрат.