Жодна жінка не повинна догоджати чоловікові, який її не цінує / фото ua.depositphotos.com

Жінка-"швейцар" завжди намагається догодити чоловікові. Вона зробить все можливе, щоб зробити свого чоловіка щасливим, незалежно від того, наскільки погано він поводиться з нею.

Видання Your Tango назвало 10 тривожних ознак того, що у ваших стосунках вас використовують як "швейцара".

Він дає вам "крихти", а ви прикидаєтеся, що раді цьому

Він просто надсилає вам повідомлення раз на тиждень, щоб переконатися, що ви все ще чекаєте його? Він просто нав'язується вам і тримає вас в якості "гарніру", а не "головної страви". По суті, ви - його запасний план. Він переконується, що ви все ще вільні в п'ятницю ввечері на випадок, якщо нічого кращого не трапиться. Ви повинні знати свої межі, щоб отримати любов.

Відео дня

Він пише вам в останню хвилину з пропозицією зустрітися

Він навіть не дзвонить, а пише смс з пропозицією призначити побачення в п'ятницю о 20:00 і вам доводиться міняти свої плани. Не робіть цього, якщо ви вже деякий час не зустрічаєтесь серйозно.

Ви займаэтесь пранням його білизни, хоча навіть не живете разом

Якщо ви не живете разом, навіть не думайте вивертати його смердючі шкарпетки навиворіт і тягнути їх у пральню. Якщо він такий зайнятий, він може зателефонувати мамі або хімчистці.

Ви готуєте йому вечерю

Кажуть, що шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок. Якщо ви щовечора готуєте йому вечерю, а потім миєте за ним посуд, ви привчаєте себе і його до того, що так буде завжди.

Ви дозволяєте йому приходити вночі після посиденьок

Якщо він в нетверезому вигляді пише повідомлення з пропозицією "потусуватися", стережіться: ви стали його здобиччю.

Ви далеко їхали заради побачення

Якщо ви познайомилися з хлопцем в Інтернеті і він хоче зустрітися з вами, він приїде сам. Якщо він живе дуже далеко, то можна розглянути варіант зустрічі на півдорозі. Але якщо це не так, то він в змозі приїхати сам.

Ви пропонуєте нагодувати його домашніх тварин, коли він у відпустці

Він їде у відпустку без вас, а ви йдете в зоомагазин за свіжм щуром, щоб дати його величезному удаву-альбіносу. Не тільки щур буде відчувати, що з нього вичавлюють життя, але і ви.

Ви миритеся з тим, що він запізнюється на побачення

Якщо він запізнився на кілька хвилин, дайте йому відпочити. Але якщо ви вже чотири рази ходили на побачення, а він весь час запізнюється як мінімум на годину, то з кожним разом ви все більше і більше стаєте для нього "килимком".

Він просить вас піти після близькості

Це один з кращих способів відчути себе непотрібною. Якщо ви любите притискатися до свого коханого після близькості, він повинен знати, що це важливо для вас.

Він розповідає про свої пригоди у вашій присутності

Ви не один з його братів, і вам не потрібно чути про всі виїмки на його ліжку. Ви повинні чітко визначити свої межі. Визначте, що для вас прийнятно, а що ні.

Ми всі різні, але жодна жінка ніколи не повинна бути чиїмсь "килимком", навіть якщо він найбагатший і найкрасивіший хлопець, якого ви коли-небудь зустрічали.

Раніше УНІАН писав, що названо 12 моделей поведінки чоловіка, які не можна терпіти.

Вас також можуть зацікавити новини: