Якщо ви хочете серйозних стосунків, то біжіть від таких чоловіків / фото ua.depositphotos.com

Знайомства - це гра чисел: чим більше людей ми зустрічаємо, тим більше у нас шансів зав'язати стосунки. Однак більшість з нас хотіли б зустріти "того самого".

Поки ми шукаємо кохання свого життя, у більшості з нас, як правило, є резервний план або "другий варіант".  І може виявитися, що ми теж є чиїмось запасним планом.

Видання HackSpirit назвало 12 моделей поведінки, які свідчать, що ви запасний варіант.

Відео дня

Він часто скасовує плани з вами

Всі ми іноді буваємо непостійними, але якщо це відбувається часто - це тривожний знак. Якщо така поведінка увійшло у нього в звичку, то це буде тривати, поки ви це не зупините.

Якщо він довго не може сказати "так", коли ви запрошуєте його на побачення, можливо, ви його резервний план. Якщо ви виявите, що він схильний скасовувати побачення в останню хвилину, це може бути ознакою того, що він не так серйозно ставиться до вас.

Він розмовляє по телефону під час ваших побачень

Якщо людина постійно розмовляє по телефону, особливо коли ви разом переживаєте особливий момент, це ознака того, що у нього проблеми з прихильністю. Можливо, йому ніяково зближуватися з іншими людьми, тому він ховається в телефоні.

Люди, які не хочуть звертати на вас увагу, намагатимуться якомога більше уникати спілкування. Вони будуть розмовляти по телефону, Читати чи робити щось інше. Якщо це трапляється з вами, не ігноруйте. Ви заслуговуєте на те, щоб бути чиїмсь пріоритетом, а не просто резервним планом.

Його друзі не знають, хто ви така

Якщо ви вже деякий час зустрічаєтесь з кимось, і вони не познайомили вас ні з ким із своїх близьких друзів чи родини... це тривожний знак.

Можливо, він ще не готовий взяти на себе зобов'язання. Гірше того, якщо він представив вас як друга чи знайомого, він намагається уникнути зобов'язань перед вами.

Ще один тривожний знак - якщо він нічого не розповідає вам про своїх близьких. Можливо, таким чином він намагається тримати вас на відстані, і це ознака того, що він не готовий до серйозних стосунків.

Він сміється над вашими цілями

На жаль, якщо він не виявляє щирого інтересу до ваших мрій, то і ви йому не так вже й важливі. Ви просто його резервний план.

Він неакуратний

Є багато способів бути нещирим, якщо поставити собі за мету. Це не лише скасування зустрічі в останню хвилину: можливо, він пообіцяв зателефонувати, але не подзвонив, або він мовчить цілий день.

Не варто ставитися до привидів або непослідовності у відносинах з кимось легковажно. Це величезний сигнал тривоги, який може вплинути на вашу самооцінку. Якщо він не може прийти, коли ви домовились, або змушує вас відчувати, що ви не маєте для нього значення, це знак того, що він не зацікавлений у вас.

Він "тільки гавкає, але не кусається"

Отже, він багато говорить, говорить наймиліші речі, відповідає на всі ваші повідомлення та інше, але коли справа доходить до того, щоб бути поруч з вами, ви не можете на нього розраховувати.

Це стосується всього: ви хочете частіше бачитися, будувати плани і мріяти про спільне майбутнє. Але коли настає час втілити їх у реальність, цього не відбувається, і все тому, що у нього є мільйон виправдань

Спочатку він не звертав на вас особливої уваги

Коли ви почали зустрічатися, все було не так вже й погано, але, можливо, він не приділяв вам стільки уваги, і вам доводилося намагатися домогтися побачення з ним або справити на нього якесь враження. Це може бути тривожним сигналом, якщо він раптом став приділяти вам всю свою увагу.

Це може бути більш непомітним, ніж інші ознаки, але це не означає, що це менш критично. Можливо, спочатку він зустрічався з дівчиною, яка його більше цікавила, а коли вона не відповіла йому взаємністю, він переключився на свій резервний план.

Він уникає вас

Якщо хлопець, здається, зникає, якщо ви піднімаєте проблему або вказуєте на його недоліки, зверніть на це увагу. Ваша інтуїція намагається вам щось сказати.

Він не буде будувати з вами стосунків, якщо ви не прирітет для нього. А ми схильні прислухатися до тих, кого любимо, коли вони важливі для нас.

Якщо ж він не визнає наявність проблеми і не готовий обговорювати її, вам пора йти, особливо якщо ви шукаєте серйозних відносин.

Він завжди будує плани на останню хвилину

Погано бути резервним планом для когось - він знає, що ти завжди будеш готовий. Це особливо вірно, якщо ви скасуєте всі свої плани зустрітися з ним, як тільки він зателефонує або надішле Вам повідомлення.

Так, якщо він не сприймає вас всерйоз, він подзвонить вам якраз тоді, коли його "пріоритетна" дівчина скасує зустріч з ним. Він знає, що у нього є ви як резервний план, якщо він хоче піти на побачення. У цьому випадку найкраще, що ви можете зробити, це не грати в цю гру і цінувати свій час.

Він не приходить на дні народження чи свята

Він не дзвонить і не планує з вами зустрічі у свята чи особливі випадки. І кожен раз, коли ви натякаєте на це, він відмовчується або змінює тему.  Гірше того, він будує плани і кидає їх в останню хвилину під першим-ліпшим приводом. Не дозволяйте так придушити вашу самоповагу.

Він не несе відповідальності

Якщо він не поділяє з вами розпорядку дня, швидше за все, ви його резервний план. Наприклад, ви хочете гуляти з ним або ходити разом у спортзал, але він відмовляється. Те ж саме відбувається і з усім іншим: ви хочете приєднатися до танцювального класу або Книжкового клубу, але він, здається, не любить нічого з цього.

Причина в тому, що він не хоче бути занадто відповідальним і залученим у ваші стосунки, а також не хоче, щоб ви відчували, що це серйозно. Не витрачайте свій час на таку людину.

Він не будує планів на майбутнє

Якщо ви намагаєтеся вступити в серйозні стосунки, розмови про майбутнє є обов'язковими. Це крок, який роблять усі. Ви повинні бути впевнені, що обидва на одній хвилі і хочете однакових речей у житті.

Коли ви перебуваєте у серйозних стосунках, ви повинні вміти говорити про серйозні речі та приймати взаємні рішення. Якщо він відмовляється це робити, тому що це "тисне" на нього, припиніть відносини.

Вам не потрібно бути з людиною, яка не бачить з вами майбутнього; можливо, він ще не готовий до цього. У будь-якому випадку, це не ваша вина.

Раніше УНІАН писав, що названі фрази, які краще ніколи не говорити партнеру.

Вас також можуть зацікавити новини: