facebook.com/jamalaofficial

Про це УНІАН повідомив президент російської Першої патентної компанії(ППК) Анатолій Аронов.

Читайте такожКобзон нарікає, що не може виступити на Євробаченні-2017 через санкції після окупації Криму

"Ми склали заявку на товарний знак нашого клієнта – для одягу, головних уборів, напоїв, а також для турагентства – організація та проведення турів, а також створення музичних шкіл", - сказав Аронов.

Відео дня

За його словами, "ці хлопці хочуть відкрити маленьке туристичне агентство для роботи в Криму, а також хочуть зв`язатися з переможцем "Євробачення-2016", щоб отримати дозвіл використовувати її ім`я". 

При цьому Аронов продемонстрував відповідні заявки на державну реєстрацію позначення як товарного знака, знака обслуговування в РФ - "Джамала 1944" і "JAMALA 1944".

Аронов повідомив, що його клієнтом є громадянин Терещенко Борис Вікторович.

Читайте також"Ми не повинні ставати в позу": У РФ заявили, що участь в "Євробаченні-2017" - обов'язкова

За його словами, клієнт хоче легально працювати на території РФ і не мати проблем із російськими правоохоронними органами.

Аронов відомий в Росії спробами організувати "Тури в Новоросію", а також ініціативами щодо створення клубу для колишніх ув`язнених "Володимирський централ" і барів "ДНР" і "ЛНР" - для вихідців із тимчасово окупованих частин Донбасу.

Як повідомляв УНІАН, 14 травня Джамала перемогла на "Євробаченні-2016" у Стокгольмі. Вона виступила з піснею "1944", в якій розповідається про трагедію кримськотатарського народу.

Президент України Петро Порошенко присвоїв співачці почесне звання "Народна артистка України".