facebook.com/stopfakeukraine

У соціальних мережах активно відреагували на заяви ФСБ Росії та президента Володимира Путіна стосовно діяльності "українських диверсантів" в анексованому Криму.

Читайте такожУ РНБО відповіли на закиди Путіна щодо "розв'язаного Україною терору проти Росії"

facebook.com/stopfakeukraine
facebook.com/stopfakeukraine
facebook.com/stopfakeukraine

Відео дня

facebook.com/stopfakeukraine
facebook.com/stopfakeukraine
facebook.com/stopfakeukraine

Як повідомляв УНІАН, сьогодні у ФСБ Росії заявили, що нібито відвернули вчинення в Криму терористичних актів, підготованих Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України, об'єктами яких були критично важливі елементи інфраструктури і життєзабезпечення півострова.

Читайте такожПід надуманим приводом Кремль розгортає гібридну спецоперацію для виправдання окупації Криму - МЗС

У ФСБ стверджують, що в результаті оперативно-розшукових заходів в ніч на 7 серпня в районі міста Армянськ виявлена група диверсантів. Також у ФСБ заявили про ліквідацію «агентурної мережі» Головного управління розвідки Міноборони України.

Крім того, у ФСБ заявили, що в ніч на 8 серпня спецпідрозділами Міністерства оборони України нібито були вчинені ще дві спроби прориву диверсійно-терористичних груп, яким запобігли силові підрозділи ФСБ Росії і взаємодіючих відомств. «Спроби прориву прикривалися масованим обстрілом з боку суміжної держави і бронетехнікою Збройних сил України», - стверджує спецслужба Росії.

Президент Росії Володимир Путін прокоментував загибель російських військовослужбовців при нібито запобіганні теракту в Криму, заявивши, що «ми повз таке проходити не будемо». При цьому, він заявив, що Україна "переходить до терору".

Також Путін вважає, що Європа і США "повинні вплинути на українську владу у зв'язку з придуманою ФСБ спробою "теракту".