Відсік доступний одним натисненням кнопки / колаж УНІАН, фото comodomotors

Один впливовий автомобільний експерт розкрив цікавий відсік для зберігання речей, про який багато автомобілістів, можливо, навіть не підозрюють, є в їхньому автомобілі.

Користувач TikTok ComodoMotors регулярно публікує відеоролики, присвячені різним автомобільним темам, в тому числі ремонту автомобілів, і розглядає останні моделі, пише Daily Express.

В одному зі своїх найпопулярніших відеороликів компанія ComodoMotors показала глядачам, що пікап GMC Yukon Denali має секретний відсік, доступний одним натисканням кнопки.

Відео дня

"Ви знаєте, що є машини, в яких є секретні відсіки? Подивіться, у нас тут є підстаканники, бездротовий зарядний пристрій, невелике відділення тут і ваша консоль тут, де може бути приховане відділення Дозвольте мені показати вам, який трюк у нього в рукаві. Ви думаєте, що це кнопка люка на даху, так? Подивіться, натисніть на це. Бум! Маленький ящик з плавним закриванням", - пояснив він.

На відео чоловік просто натискає кнопку над вітровим склом, і частина центрального підлокітника відсувається назад, відкриваючи додаткове відділення. Хоча відсік для зберігання Не найбільший в автомобілі, він дозволяє власнику ховати цінні речі в місці, до якого злодії, швидше за все, не зможуть отримати доступ.

Однак багато популярних моделей, доступних у Великобританії, також мають приховані відсіки, які часто зустрічаються в неймовірно незвичних місцях.

Водії, які володіють Volkswagen Passat з люком на даху, можуть не знати, що поруч з пристроями управління є невеликий простір, призначений для зберігання сонцезахисних окулярів.

Крім того, хоча німецька компанія планує перетворити спортивну лінійку автомобілів GTI в електромобілі, власники Golf GTI можуть знайти додатковий простір в салоні. Сюди входять відсік за вентиляційними отворами на приладовій панелі, простір біля переднього підставки для чашок і навіть відсік для зберігання під заднім сидінням.

Маючи понад 42 000 переглядів, багато автомобілістів були вражені прихованою функцією, і багато хто залишив свої думки в розділі коментарів.

Один глядач написав: "Він є у мене на 21 Yukon Denali. Підлокітник також висунеться вгору, коли консоль знаходиться в задньому положенні. Робить задні підставки більш доступними". Інший пожартував: "Ну, тепер вони знають!".

Корисні поради автомехніков

Автомеханік виявив, що існує просте рішення, яке заощадить вам багато грошей, якщо ваша машина почне видавати дзвінкий звук. Зірка YouTube, відома як "Car Ninja", пояснила все своїм підписникам.

Експерт-механік з 55-річним досвідом Скотті Кілмер зайшов на YouTube, щоб поділився з глядачами корисною порадою з безпеки, коли насувається негода.

Вас також можуть зацікавити новини: