Car Ninja приступив до роботи з двигуном, щоб зняти ремінь / колаж УНІАН, фото depositphotos.com, YouTube

Автомеханік виявив, що існує просте рішення, яке заощадить вам багато грошей, якщо ваша машина почне видавати дзвінкий звук. Зірка YouTube, відомий як "Car Ninja", пояснив все своїм підписникам.

Продовжуючи свою роботу над Mini Cooper R53 2002 року випуску, він виявив, що клієнт повідомив йому, що автомобіль видає брязкітливий звук, і подумав, що проблема з нагнітачем, пише The Sun.

Джонні каже: "Мав бути шум нагнітача, але виявилося, що це через натяг ременя. Добре, добре мати цей інструмент, це інструмент для натягування ременя... це дуже допомагає".

Відео дня

Потім Car Ninja приступив до роботи з двигуном, щоб зняти ремінь.

"Так ось воно, ось що шуміло. Я не знаю, хто сказав йому, що йому потрібен нагнітач, але ось він", - скакав механік.

Потім він показав деталь, і сказав, що її можна переміщати вгору і вниз. Потім він очищає її і замінює.

"Маленька порада: якщо вам, хлопці, потрібно зняти гармонійний балансир, вам знадобиться спеціальний інструмент. Не намагайтеся використовувати монтировку, воно того не варто. Просто придбайте інструмент і зробіть своє життя простіше", - пояснив механік.

Після ремонту він показав результати своєї роботи та огляду і сказав: "Ремінь на місці, натягувач на місці... виглядає ідеально".

Потім він додав: "Я щойно помітив, що датчик ABS зламаний. Пізніше я спробую виправити ці два дроти. Тепер я просто розпорошу трохи очищувача гальм і поверну корпус назад".

Ближче до кінця відео Car Ninja каже: "Отже, минулого тижня машина приїхала зі стуком, і клієнт подумав, що це поганий нагнітач. Але ні, справа виявилася в поганому натягу".

Він завів машину: стукіт пропав.

"Отже, давайте подивимося, чи зникне шум. Досить тихо. Дуже задоволений цим", - додав механік.

Поради автомеханіків - деталі

Автомеханік маючи 55-річний досвід, Скотті Кілмер назвав поширену помилку з шинами, яку роблять багато водіїв, і яка є "марною тратою грошей".

Щоб не витрачати сотні доларів на рахунки за ремонт, механік з 40-річним стажем порадив водіям перевіряти певний компонент.

Вас також можуть зацікавити новини: