Над стосунками завжди потрібно працювати, але є моменти, коли це марна справа / фото ua.depositphotos.com

Будь-які стосунки вимагають кропіткої роботи. Найчастіше все псують дрібні помилки, які вчасно не змогли або не встигли виправити

Видання Your tango назвало сім крихітних помилок, які практично гарантують, що ваші стосунки зазнають невдачі.

Від стосунків залежить ваша самооцінка

Перш за все, самооцінки не існує. Ви самі її придумали. По-друге, якщо ви потребуєте чиєсь схвалення, щоб відчувати себе добре, вам не варто будувати стосунки. Це все одно що будувати будинок на мармуровій підлозі.

Відео дня

Перш ніж вступати в здорові стосунки, вам потрібно навчитися миритися з тим, ким ви є насправді.

Ви не бачите людей такими, якими вони є

Ми створюємо всілякі уявні образи інших людей у нашому житті. Ми живемо в брехні, коли реагуємо на свої думки про когось, а не на те, хто він і що він робить.

Живете очікуваннями

Якщо ви очікуєте від когось чогось, то ваші стосунки на межі "смерті". Найщасливіші відносини будуються між людьми, які нічого не чекають, а лише укладають угоди на взаємовигідних умовах. Це і є зрілість.

Сподіватися на те, що люди будуть вести себе певним чином, - це дитинство, яке призводить до образ.

Брехня у стосунках

Якщо ви покладаєтесь на нечесність, щоб підтримувати гармонію у стосунках, ви не тільки стаєте чужими один для одного, але й залишаєтесь лише питанням часу, перш ніж станеться щось вибухонебезпечне та сердечне.

Якщо вам потрібно обманювати, значить, ви не завбачливий боягуз. Заздалегідь визначте свою потребу у відкритих стосунках, на які ваш партнер може погодитися, якщо вам це потрібно. Просто не вступайте у стосунки, плануючи брехати.

Сприймаєте все занадто серйозно

Стосунки розвиваються як союз між двома людьми, який служить їм обом. Якщо стосунки призводять до загального зниження радості та настрою, це не стосунки в їх справжньому сенсі. Це пастка.

Те, що життя важке, не означає, що ви повинні привносити страждання в партнерство. Ви повинні знайти спосіб перестати скиглити і внести додаткову цінність у стосунки, щоб ви обидва були на підйомі.

Нехтуєте фізичним зв'язком

Ворог номер один для сильної фізичної близькості - затоплення ваших дофамінових рецепторів фальшивою стимуляцією. Це егоїстично.

Ви обманюєте свого партнера та своє майбутнє міжособистісне задоволення, використовуючи короткі шляхи, які відволікають вас від реальності.

Домагаєтеся "рівності"

Стосунки працюють, тому що двоє людей знаходяться на двох полюсах. Вам буде важко, якщо ви обидва намагаєтеся домінувати і конкурувати.

Подібне відштовхує подібне. Так само стосунки приречені на провал, якщо жоден з вас не може зробити крок вперед та повести за собою іншого.

У здорових стосунках вам потрібні саме диспропорції, а не рівні умови - якщо тільки ви не хочете бути кращими приятелями з явним недоліком пристрасті.

Раніше УНІАН назвав 8 крихітних ознак справді токсичного шлюбу.

Вас також можуть зацікавити новини: