Борис Джонсон випив келих рожевого вина з нянею / колаж УНІАН, фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Дружина колишнього прем’єр-міністра Великобританії та великого друга України Бориса Джонсона звільнила няню на третій  день її роботи через келих вина.

59-річна Тереза Доуз із Зімбабве скаржиться, що Керрі Джонсон дала їй 15 хвилин, щоб зібрати валізи та піти, пише видання Mirror. Жінка пояснила, що "грім вдарив" після того, як вона насолодилася келихом охолодженого рожевого вина з екс-прем’єр-міністром.

За словами ображеної няні, Борис Джонсон пояснив їй, що у всьому винні гормони, адже його дружина нещодавно народила. Проте жінка тепер думає про судовий позов, щоб отримати тисячі фунтів стерлінгів, які їй заборгували за узгоджений тримісячний контракт, плюс вихідну допомогу.

Відео дня

Видання пише, що Джонсони заперечують заяви няні. Водночас 59-річна Тереза наполягає, що у розмові з Борисом Джонсоном вона не перейшла якісь межі.

 "Я знаю, що в нього було три дружини і він має багато дітей. Але мені це нецікаво, він не мій тип. Я не знаю, чи відчувала вона загрозу. Я не знаю, що вона думала", - поділилася своїми міркуваннями няня.

При цьому жінка підкреслила, що вино їй сподобалося, але те, що сталося з нею – це "справжнє жахіття".

"Я була там лише три дні, і я навіть не встигла потримати дитину. Я б хотіла ніколи не мати з ними справ, бо це було повне страхіття. Відверто кажучи, це було гарне рожеве вино, але воно того не було варте", - бідкається вона.

Як Джонсон запропонував няні вино

Няня розповіла журналістам, що Борис Джонсон сам запропонував їй келих вина.

"То був чудовий спекотний день, і коли Борис повернувся додому, він вийшов на терасу і відкрив пляшку вина. Він запросив мене приєднатися до нього", - згадує жінка.

За її словами, потім вони почали спілкуватися і "порозумілися".

"Він сказав, що був у Зімбабве і говорив про політику, проголошення незалежності та інші речі. Потім ми дізналися, що народилися з різницею в кілька днів. Ми пішли трохи погуляти, і він покликав інших дітей, Вілфреда та Ромі, зустріти мене. Він показав мені, де вони планують поставити басейн, а потім сказав, що якщо мені стане занадто спекотно, я завжди можу піти поплавати в ньому", - розповіла деталі розмови з Джонсоном няня.

Наступного дня дружина Бориса Джонсона повідомила няні, що вона звільнена.

"Вона сказала мені, що викликала Uber, і в мене залишилося 15 хвилин. Я була приголомшена", - плакалася журналістам няня.

Особисте життя Бориса Джонсона

Нагадаємо, колишній прем'єр Великої Британії Борис Джонсон увосьме став батьком 5 липня. Про радісну звістку у родині повідомила дружина політика Керрі Джонсон в соцмережах. Це третя їхня спільна дитина. Малюка назвали Френк Альфред Одіссеус Джонсон.

Борис та Керрі повінчалися в католицькому Вестмінстерському соборі в оточенні близьких друзів і членів сім'ї у травні 2021 року. На церемонію запросили 30 гостей – більше зібрати не можна було через карантинні обмеження.

Вас також можуть зацікавити новини: