Дівчина розповіла про прикрий вчинок свекрухи / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Вважається, що весілля – один із найщасливіших днів у житті людини. Оскільки це справді важлива подія, багато пар розтягують святкування на кілька етапів із урочистими заручинами, дівич-вечорами і таке інше.

Але коли одна пара влаштувала урочисті заручини, свято перетворилося на кошмар після шокуючого зізнання майбутньої свекрухи. Як розповіла на Reddit 23-річна наречена, замість того, щоб радіти одруженню сина, свекруха розповіла, як вона засмучена.

"Вона почала плакати і говорити, що він її покидає і вона більше не його "№1". Я ніяково стояла, не знаючи, що робити. Це дуже засмутило мого нареченого, і ми не пішли гуляти з друзями, а пішли прямо додому", – розповіла дівчина. 

Відео дня

Коли ж вони зустрілися наступного дня, свекруха почала стверджувати, що то був жарт, який усі просто невірно сприйняли. Однак на цьому історія не скінчилася.

Коли молодята обрали місце для весільної церемонії, свекруха влаштувала синові "мовчазний бойкот на кілька днів". Пізніше вона стверджувала, що незадоволена планами пари запросити 60 гостей – буцімто вона хотіла, щоб це було тихе сімейне свято. Крім того, свекруха визнала, що вважає наречених надто молодими (23 та 24 роки) для одруження.

"Я не хочу втручатися в його (нереченого) сімейну динаміку, але мені трохи боляче. Моя родина абсолютно не погоджується з нею і вважає, що ми повинні робити те, що найкраще для нас", – написала дівчина на форумі.

У розділі коментарів багато хто погодився, що її нареченому потрібно встановити межі дозволеного у стосунках зі своєю матір’ю, інакше це залишатиметься проблемою в майбутньому. 

Інший коментатор зауважив, що ця ситуація свідчить про те, як її наречений і його мати поводитимуться в майбутньому, а одна людина сказала: "Зверніть увагу на те, як ваш наречений впорається з цією ситуацією. Якщо він дозволить їй розтоптати всі рішення, які повинні бути лише між вами двома, і не поставить її на місце, тоді ви отримуєте попередній огляд того, що на вас чекає протягом усього шлюбу. Уявіть, якою нав’язливою вона буде, якщо у вас будуть діти".

Інші історії про проблемне весілля

Як розповідав УНІАН, наречена не запросила на весілля хлопця своєї сестри, з яким та зустрічається 8 років. А все через те, що 10 років тому нинішня наречена два місяці зустрічалася з цим хлопцем. І хоч ті стосунки не були серйозними, тепер вона не хоче бачити його на власному весіллі навіть в якості хлопця сестри.

Також ми розповідали, що чоловік розлютився і скасував власне весілля через вчинок невістки. За його словами, жінка потайки намагалася зголити йому бороду, поки він спав. Чоловік вісім років відрощував волосся на обличчі і відчував, що його особистий простір було порушено. 

Вас також можуть зацікавити новини: