Посилки приходили на адресу сусіда / фото ua.depositphotos.com

Якщо ви коли-небудь були поза домом, коли доставляли замовлену вами посилку, то знаєте, що іноді кур'єр залишає вашу посилку сусідові, щоб ви могли забрати її, коли повернетеся додому.

Але один із сусідів скористався добротою чоловіка і повісив табличку на своєму вікні, що тепер всі посилки на його ім'я доставщики можуть залишити по сусідству, пише Mirror.

Чоловік пояснив, що в будинку по сусідству постійно змінюються орендарі, тому він дійсно не знає своїх сусідів і гадки не має, хто з них повісив табличку. Більш того, там живе кілька людей, відповідно, і посилок вони отримують чимало, тому тепер вітальня чоловіка-сусіда перетворилася на "поштове відділення".

Відео дня

І хоча він був не проти прийняти одну-другу посилку для своїх сусідів, він каже, що ніколи не прийме їх більше після того, як вони скористалися його добротою.

У дописі на Reddit він пояснив: "Мій сусід щойно повісив табличку: "Доставляти пакунки на [номер мого будинку]" на своїх дверях. Я ніколи не розмовляв з цим сусідом".

Коментатори швидко сказали чоловікові більше не приймати пакунки для своїх сусідів, а деякі порадили, що він може зробити, щоб запобігти подальшим поставкам. Одна людина написала: "Рукописна записка, прикріплена до ваших дверей, в якій сказано, що наразі не приймаються посилки для сусідів, повинна допомогти".

Як таїландець отримав несподівану посилку

Раніше житель Таїланду замовив в інтернет-магазині iPhone 7, проте замість телефона отримав письмовий стіл у вигляді величезного смартфона. Як виявилося, чоловік не зрозумів за фотографією, що саме і якого розміру купує, а також не перевірив замовлення перед покупкою.

Вас також можуть зацікавити новини: