Чоловіка трохи збентежила вартість доставки такої посилки, але від покупки він не відмовився / фото twitter.com/fazlihalimmedia

Читайте такожАвстралієць захистився від стріли мобільним телефоном (фото, відео)Житель Таїланду замовив в інтернет-магазині iPhone 7, проте замість телефону отримав письмовий стіл у вигляді величезного смартфона.

Як виявилося, чоловік не зрозумів по фотографії, що саме і якого розміру купує, а також не перевірив замовлення перед покупкою, пише Meduza з посиланням на Oriental Daily.

І хоча вартість доставки, що була непомірно високою для невеликої коробки з айфоном, збентежила замовника, від покупки він не відмовився.

Відео дня
фото twitter.com/fazlihalimmedia

Коли посилку доставили, з'ясувалося, що замість iPhone 7 таїландець оформив замовлення на величезну репліку айфона у вигляді стола. У предмета меблів кольору Rose Gold є екран, кнопка "Додому", динамік, камера і сенсори.

Приблизно такі ж столи, наприклад, продає одна з південнокорейських фірм. Замість слота для SIM-карти у них є висувна шухляда, де можна зберігати зокрема й техніку Apple.

Вас також можуть зацікавити новини: