Чоловік за 8 років проживання в машині заробив собі на будинок і безбідне життя/ Колаж УНІАН, скріншот із відео

Чоловік, який прожив у машинах вісім років, тепер має достатньо грошей, щоб купити будинок і стверджує, що йому більше ніколи не доведеться працювати.

Як пише The Sun, Ніколас Бауер з Арізони прийняв кардинальне рішення, щоб розплатитися з усіма боргами та накопичити трохи грошей. Бауер зазначив, що "коли у вас немає орендної плати та рахунків, які потрібно платити, ці гроші просто накопичуються". Як стверджує чоловік, він накопичив стільки грошей, що зміг відразу купити будинок і йому більше не потрібно заробляти на життя.

Він розповів, що почав жити в автомобілях в 2015 році, коли працював інженером в автомобільній промисловості. Він припаркував свою стару вантажівку Dodge Dakota на парковці свого робочого місця та прикріпив позаду будинок на колесах.

Відео дня

Через деякий час чоловік переселився у свій наступний автомобіль, де було ліжко, дерев’яна підлога, доступ до Інтернету та навіть 40-дюймовий телевізор із плоским екраном. Однак там не було ванної кімнати, і він був змушений мочитися в пляшку з водою, а для більш серйозних потреб він використовував туалет на роботі.

Це згодом змусило Бауера зробити ще одне оновлення. Він переїхав у інший транспорт - гібрид  двох військових вантажівок із причепом, укомплектований сонячними батареями. Бауер описав транспортний засіб як "винахід Франкенштейна", і врешті-решт він розвалився під час подорожі до Сан-Франциско.

Поки він накопичував гроші, щоб полагодити цей транспорт, він пересів на пікап Chevy, який мав розкладне ліжко, обігрівач і камери відеоспостереження.

Бауер розпрощався із життям у машинах, коли стосунки з його дівчиною стали серйозними, вона завагітніла, і пара вирішила оселитися в постійному будинку.

Зараз сім’я з трьох осіб живе в будинку на території площею два гектари, де також стоять всі машини, в яких раніше жив Бауер.

Чоловік не розповів, скільки коштує нерухомість, ані скільки грошей на його банківському рахунку. Хоча він сказав, що нещодавно втратив роботу, але додав, що не хвилюється про забезпечення своєї сім’ї, тому, що багато років заощаджував і не мав боргів.

Це не перший випадок, коли люди переселяються жити в машину, щоб зекономити. Зокрема, ось історя про жінку, яка "переїхала" в свою машину і майже не витрачає гроші, залишаючись безробітною.

Інша мандрівниця, яка багато років живе в своєму автомобілі, вважає, що це "весело", коли стає рутиною. Але один з декількох недоліків, якими вона поділилася з іншими автомобілістами, - необхідність рано лягати спати в морозні зимові ночі. 

Вас також можуть зацікавити новини: